Se første billede af Johnny Depp som konge i første store rolle efter retssag

Se første billede af Johnny Depp som konge i første store rolle efter retssag
Johnny Depp i 2021. (Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Efter sin triumf i retssagen mod Amber Heard skal Johnny Depp nu forsøge at få sin karriere på ret køl.

Om han vil blive lukket ind i varmen i Hollywood igen, er stadig et åbent spørgsmål, men hans første store projekt bliver en relativt prominent film, ‘Jeanne du Barry’.

Den er instrueret af den anerkendte kvindelige instruktør og skuespiller Maïwenn, der flere gange har haft sine film i konkurrence på Cannes-festivalen, og er produceret af selskabet Why Not, der tidligere har stået bag anerkendte film som Jacques Audiards ‘Rust and Bone’ og ‘Profeten’.

Nu er det første billede af Johnny Depp fra filmen offentliggjort, hvor man ser ham i fuld skrud som Kong Louis XV. Film en handler om forholdet mellem kongen og hans sidste elskerinde, Jeanne du Barry, spillet af Maïwenn selv.

Billedet spiller lige ind i Johnny Depps forkærlighed for excentriske forklædninger, og det skal blive spændende at se, om filmen kan blive et kunstnerisk comeback, eller om han trods alt stadig er så kontroversielt navn, at filmen vil få det svært kommercielt.

Optagelserne er i gang, så det lugter af en premiere i løbet af næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af