Sofie Torp og Esben Smed køber en baby i ny dansk komediefilm – se traileren til ‘Lykkelige omstændigheder’

Sofie Torp og Esben Smed køber en baby i ny dansk komediefilm – se traileren til ‘Lykkelige omstændigheder’
Sofie Torp og Roberta Reichhardt i 'Lykkelige omstændigheder'. (Foto: Nordisk Film)

Der er babykøb på menuen, når Anders W. Berthelsen har premiere på sin første film som soloinstruktør til oktober.

Komedien ‘Lykkelige omstændigheder’ har danske stjerner som Sofie Torp, Esben Smed og Søren Malling på rollelisten samt talenter som Roberta Reichhardt, Joachim Fjelstrup og Martin Høgsted.

Første trailer til filmen er netop landet, og den sætter dramaet i udsigt, når Katrine (Sofie Torp) sætter sig for at købe sin forgældede søster Karolines (Roberta Reichhardt) baby.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den officielle synopsis til filmen lyder: »Søstrene Katrine og Karoline var tætte som børn, men kunne i dag ikke leve meget mere forskelligt. Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn.

Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt«.

‘Lykkelige omstændigheder’ er Berthelsens første film som soloinstruktør. Han har tidligere været medinstruktør på Niels Arden Oplevs ‘Ser du månen, Daniel‘. Filmens manuskript skrives af Kim Fupz Aakeson.

Der er premiere 6. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af