‘Stranger Things’-stjernen Jamie Campbell Bower fortæller om sin kamp med misbrug

‘Stranger Things’-stjernen Jamie Campbell Bower fortæller om sin kamp med misbrug
Jamie Campbell Bower i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Jamie Campbell Bower har fået et massivt comeback med sin rolle som Vecna i den nyeste sæson ‘Stranger Things’Netflix.

Men livet har ikke altid været en dans på roser for den 33-årige skuespiller. Det skriver han på Twitter, hvor han i sidste uge fortalte om sin kamp med misbrug.

»For 12,5 år siden var jeg i aktiv afhængighed. Jeg sårede mig selv og dem omkring mig, som jeg elskede allermest. Det blev så slemt, at jeg endte på et hospital for mentalt helbred. Jeg har nu været clean og ædru i 7,5 år«, skriver han og fortsætter:

»Jeg har lavet mange fejl i mit liv, men hver dag er en chance for at begynde på en frisk. Sone for ens fejl og vokse. Til alle, der vågner op og tænker: ‘Åh gud, ikke igen’. Jeg lover dig, at der er en løsning. Jeg er så taknemmelig for at være, hvor jeg er og for at være ædru. Jeg er taknemmelig for at være. Husk, at vi alle er works in progress«.

For 13 år siden fik Campbell Bower sit gennembrud i Hollywood med sin rolle som Caius i ‘Twilight’-sagaen. Han medvirkede også i film som ‘Sweeney Todd’ og ‘RocknRolla’, inden hans karriere gik mere eller mindre i stå mellem 2012 og 2017.

Campbell Bower har fået ros for at dele sin kamp med afhængighed med offentligheden, da det ifølge den amerikanske organisation mod afhængighed, Turning Point, måske kan hjælpe andre med at søge hjælp.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af