Tim Burton nyfortolker Familien Addams i ny Netflix-serie – se første trailer til ‘Wednesday’

Tim Burton nyfortolker Familien Addams i ny Netflix-serie – se første trailer til ‘Wednesday’
Jenna Ortega i 'Wednesday'. (Foto: Netflix)

Familien Addams har kurs mod Netflix i den ventede serie ‘Wednesday’ om titlens Addams-datter og hendes definerende år i highschool på Nevermore Academy.

Den første trailer er netop udkommet og her ser vi stortalentet Jenna Ortega i rollen som den mutte og overnaturlige pige, som har svært ved at finde sin egen identitet i teenageårene.

Da hun på makaber vis bliver bortvist fra sin normale skole, sender hendes excentriske forældre Morticia Addams (Catherine Zeta-Jones) og Gomez (Luis Gúzman) hende på Nevermore Academy, hvor hun kan gå i skolen med sine egne.

Hvilket dog viser sig at blive en højdramatisk affære, når den 16-årige pige skal lære at kontrollere sine overnaturlige kræfter og stoppe en seriemorder, som plager den lokale by.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren får vi glimt af Wednesdays yngre bror Pugsley (Isaac Ordonez), Thing (Victor Dorobantu) og Lurch (George Burcea). Det er endnu hemmeligholdt, hvem der skal spille Onkel Fester.

På rollelisten ses desuden folk som Christina Ricci (der spillede Wednesday i den oprindelige ‘The Addams Family’-film), Gwendoline Christie, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Riki Lindhome, Jamie McShane, Georgie Farmer, Naomi Ogawa og Moosa Mostafa.

De første fire ud af otte afsnit instrueres af Tim Burton, der i sin tid takkede nej til at instruere filmen ‘The Addams Family’, som udkom i 1991 og blev et kultfænomen. Serien er skrevet af Alfred Gough og Miles Millar.

‘Wednesday’ får premiere på Netflix i efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af