Anna Kendrick taler ud om giftigt forhold med psykisk vold: »Min krop tror stadig, det var min skyld«

Anna Kendrick taler ud om giftigt forhold med psykisk vold: »Min krop tror stadig, det var min skyld«
Anna Kendrick'. (Foto: Matt Winkelmeyer/WireImage/Getty Images)

Anna Kendrick har været udsat for følelsesmæssig og psykisk vold.

Det afslører den 37-årige skuespiller, der spiller hovedrollen i Mary Nighys kommende thriller ’Alice, Darling’, en film, der netop handler om samme alvorlige emne.

Filmen, som får verdenspremiere på den forestående Toronto International Film Festival, handler om en kvinde, der løsriver sig fra et giftigt forhold med en ekskæreste, som har udsat hende for psykisk vold.

I et interview med People fortæller Kendrick, hvor meget filmens manuskript gav genlyd hos hende:

»Jeg var på vej ud af en personlig oplevelse med følelsesmæssig og psykisk vold. Jeg tror, min repræsentant sendte det til mig, fordi han vidste, hvad jeg havde været igennem. Fordi han havde det sådan: ’Det her siger noget om alt det, du har fortalt mig«.

’Pitch Perfect’-stjernen fortæller, at noget af det sværeste ved at komme ud af et giftigt og ødelæggende forhold var at indse, »hvad der i virkeligheden var sket«.

»Min krop tror stadig, det var min skyld«, fortæller den amerikanske skuespiller og fortsætter: »Ens liv bliver meget hurtigt meget forvirrende. Og jeg var i en situation, hvor jeg til sidst havde den særlige oplevelse, at det jeg troede, der foregik, faktisk var det, der foregik.«

Anna Kendrick delte sin oplevelse med ’Alice, Darling’-instruktøren Mary Nighy over et Zoom-opkald, hvor hun fortalte, at det var kort tid siden, hun havde oplevet misbruget, og at » … hvis det var tilfældet, at optagelserne skulle begynde om en måneds tid, kunne hun nok ikke gennemføre«.

Heldigvis lå optagelserne først flere måneder væk, så der ikke var stor risiko for, at hun ville »traumatisere sig selv på ny«, fortæller Kendrick til People.

Et af de næste projekter for Anna Kendrick bliver hendes instruktørdebut med filmen ’The Dating Game’, som er baseret på den sande historie om et matchmaking-show fra 70’erne af samme navn, hvor en deltager ubevidst vælger en psykopatisk morder som sin kommende ægtemand.

Mary Nighys ’Alice, Darling’ med Anna Kendrick får premiere den 11. september på Toronto International Film Festival. Det vides endnu ikke, om filmen får en dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af