Mød forældregruppen fra helvede i traileren til Paprika Steens ‘Fædre & mødre’

Mød forældregruppen fra helvede i traileren til Paprika Steens ‘Fædre & mødre’
Stjernebesat cast på plakaten til 'Fædre & Mødre'. (Foto: Nordisk Film)

I komedien ’Den tid på året’ spiddede Paprika Steen den danske familiejul på godt og ondt.

Nu får alle overengagerede skolebørnsforældre en tur i komediemaskineriet i hendes kommende film som instruktør ’Fædre & Mødre’.

Her møder vi forældreparret Piv (Katrine Greis-Rosenthal) og Ulrik (Jacob Hauberg Lohmann), der må kæmpe med næb og klør for at falde til i forældregruppen omkring deres datters nye klasse. Da datteren Hannah i forvejen har tre skoleskift i bagagen skal fjerde gang blive lykkens gang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dog tyder alt på, at det langt fra bliver en dans på roser, da forældrekulten omkring klassen er rig på lige dele virkelighedsnære og absurde forældretyper, der formentlig vil vække underholdende genklang for enhver, der har snuset til forældremødets uendelige eventuelt-punkt eller en tiltagende passiv aggressiv Aula-debat.

Udover Greis-Rosenthal (’Smagen af sult’, ’Lykke-Per’) og Lohmann (’Shorta’, ’Den tid på året’) i hovedrollerne som klassens desperate nye forældrepar udgøres den resterende lærer- og forældregruppe af en stjernebesat rolleliste, der tæller både Nikolaj Lie Kaas, Amanda Collin, Lars Brygmann, Carsten Bjørnlund, Lise Baastrup og Rasmus Bjerg.

Paprika Steen er i denne omgang ikke selv en del af castet. Bag manuskriptet står Jakob Weis, der også førte pennen på ’Den tid på året’.

At dømme på traileren bliver klassens årlige hyttetur med både lærere, forældre og elever et næsten kultisk klimaks af rødvinsskænderier, jointflirteri på tværs af forældrepar og løssluppen fællessang til ’Bonsoir Madame’.

Filmen får biografpremiere 3. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af