Nicolas Bro tager pis på sin præstation i ‘Riget’ i sjov Instagram-sketch med Nikolaj Lie Kaas

Nicolas Bro tager pis på sin præstation i ‘Riget’ i sjov Instagram-sketch med Nikolaj Lie Kaas
'Riget Exodus'. (Foto: Henrik Ohsten)

Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro har været til filmfestival i Venedig for at promovere Lars von Triers ’Riget Exodus’, hvor de begge medvirker.

Men væk fra den røde løber kommer vi lidt tættere på de to stjerneskuespillere, som de sidder i hver deres sækkestol i Red Bull-loungen, i en sjov lille Instagram-video Nikolaj Lie Kaas har delt på sin Instagram-profil.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den får ikke for lidt med horn i underlægningsmusikken og iMovie-klipning i sketchen, hvor Nicolas Bro tager tykt pis på sig selv og sår tvivl om sin selvtillid.  

I videoen leger Kaas nemlig journalist og spørger ind til, hvordan Bro selv vil vurdere sin præstation i Lars von Triers videreførelse af den legendariske tv-serie, hvilket medfører en vis tøven.

Da Kaas til gengæld spørger, hvem der kunne have gjort det bedre end ham, er der ingen tvivl:

»Jeg ville nok have valgt Rasmus Bjerg til at spille rollen (…). Jeg er nu glad for at det blev mig, men Rasmus kan være så meget mig – bare bedre«.

I den kommende ’Riget Exodus’ spiller Nicolas Bro portøren Balder, der er arvtager til afdøde Jens Okkings karakter Bulder fra seriens oprindelige to sæsoner. Nikolaj Lie Kaas spiller en indebrændt reservelæge ved navn Filip Naver.

Læs vores udsendtes artikel om von Triers ’Riget’-finale her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af