Omdiskuteret Peter Madsen-dokumentar får premiere på Netflix efter tre år i limbo – se traileren til ‘Into the Deep’

Omdiskuteret Peter Madsen-dokumentar får premiere på Netflix efter tre år i limbo – se traileren til ‘Into the Deep’
'Into The Deep'. (Foto: Netflix)

Knapt tre år er der gået siden Emma Sullivans Netflix-dokumentar om Peter Madsen ‘Into the Deep’ fik rosende anmeldelser på den prestigiøse Sundance-festival i USA.

Siden blev filmen trukket fra Netflix’ premierekalender, da flere medvirkende fortalte, at de var med i filmen mod deres vilje.

Det har ansporet australske Sullivan og de danske producenter bag filmen til at klippe filmen om, og det er denne omklippede udgave, der nu får premiere på streamingtjenesten senere på måneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer til ‘Into the Deep’ er landet, og den viser, hvordan Sullivans projekt om at lave et portræt af Peter Madsens arbejde som ubåds- og raketbygger til Aarhus Festuge tager en tragisk drejning, da Madsen myrder journalist Kim Wall i 2017.

I traileren ser vi blandt andet en række af medarbejderne omkring Madsen reagere på mordet, mens Sullivans interviews med Madsen op til mordet pludselig står i et uhyggeligt lys. Hendes materiale blev blandt andet brugt i retssagen mod Madsen.

»Jeg har været meget ærlig i vores samtaler, måske for ærlig. Men er du klar over, at psykopater eksisterer side om side med os?«, siger Madsen blandt andet i starten af traileren.

‘Into the Deep’ kan ses på Netflix 30. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af