Se Brad Pitt og Margot Robbie slippe hedonismen løs i traileren til Damien Chazelles storfilm om Hollywood

Se Brad Pitt og Margot Robbie slippe hedonismen løs i traileren til Damien Chazelles storfilm om Hollywood
Brad Pitt i 'Babylon'. (Foto: PR)

Margot Robbie og Brad Pitt er på slap line i første trailer til Damien Chazelles stærkt imødesete ode til Hollywood, ‘Babylon’.

‘La La Land’-instruktørens film udspiller sig i 1920’erne, hvor Hollywood-studierne langsomt overgår fra stumfilm til tonefilm.

Robbie spiller den aspirerende skuespiller Nellie LaRoy, der er baseret på virkelige personer som Joan Crawford, Clara Bow og Alma Rubens. Pitt ses over for hende i rollen som det aldrende skuespilikon Jack Conrad – inspireret af folk som Douglas Fairbanks og Clark Gable – som LaRoy håber kan hjælpe hende til et gennembrud.

Ifølge filmens officielle synopsis fortæller ‘Babylon’ historien om »overdimensioneret ambition og skandaløs overflod. Den følger adskillige karakterers storhed og fald i en æra af uhæmmet dekadence og fordærv i det tidlige Hollywood«. Den eneste virkelige person, som portrætteres er produceren Irving Thalberg, spillet af Max Minghella.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer ser overraskende sjov (og skør) ud, når man tænker på Chazelles tidligere film som ‘Whiplash’, ‘La La Land’ og ‘First Man’, der ikke just huskes for deres komiske tone.

Resten af rollelisten er et overflødighedshorn af stærke navne såsom Samara Weaving, Li Jun Li, Katherine Waterston, Olivia Wilde, Spike Jonze, Jean Smart, Lukas Haas, Jovan Adepo, Tobey Maguire, Diego Calva og Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea. Også danske Thomas Ernst medvirker.

‘Babylon’ har allerede fået en del Oscar-buzz med på vejen. Vi må se om det holder, når filmen får dansk premiere 19. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af