Se de første billeder af Mads Mikkelsen i Nikolaj Arcels episke ‘Bastarden’

Se de første billeder af Mads Mikkelsen i Nikolaj Arcels episke ‘Bastarden’
'Bastarden'. (Foto: Henrik Ohsten)

Nikolaj Arcels nye episke storfilm ’Bastarden’ er netop er gået i optagelse.

Filmen består af et imponerende ensemblecast med Mads Mikkelsen i spidsen, og i dag er hele rollelisten, samt en håndfuld af de første billeder fra produktionen med den 56-årige verdensstjerne, blevet offentliggjort.

‘Bastarden’. (Foto: Henrik Ohsten)

’Bastarden’ skildrer kampen om den jyske hede i 1750’ernes Danmark, som det er Kong Frederik 5’s højeste ønske at få tæmmet og koloniseret. Naturen er vild og plaget af lovløse og ulve, hvilket har gjort opgaven om at forene det sidste af kongeriget nærmest umulig.

Det standser dog ikke Ludvig Kahlen (Mikkelsen), en brødløs kaptajn, i at gå imod alle odds og tage sagen i egen hånd.

‘Bastarden’. (Foto: Henrik Ohsten)

Men den ubarmhjertige natur bliver ikke Kahlens eneste fjende, da den følelsesfjerne godsejer Frederik de Schinkel (Simon Bennebjerg) vil gøre alt i sin magt for at drive den invaderende kaptajn væk.

Mikkelsens Ludvig Kahlen slår sig sammen med den handlekraftige husholderske Ann Barbara (Amanda Collin) om at tage kampen op mod de Schinkel.

‘Bastarden’. (Foto: Henrik Ohsten)

Manuskriptet til ’Bastarden’ er skrevet af Anders Thomas Jensen og bygger på Ida Jessens roman ‘Kaptajnen og Ann Barbara’.

Ud over Mads Mikkelsen og Amanda Collin tæller castet en blanding af erfarne skuespillere som Jacob Lohmann og Søren Malling og unge talenter som Kristine Kujath Thorp og Gustav Lindh. Sidstnævnte spillede over for Mads Mikkelsen i ‘Retfærdighedens ryttere’ i 2020.

‘Bastarden’ får premiere efteråret 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af