Spotify får sin egen dramatiske Netflix-serie – se traileren til ‘The Playlist’

Spotify får sin egen dramatiske Netflix-serie – se traileren til ‘The Playlist’
'The Playlist'. (Foto: Jonas Alarik og Ulf Brantås)

Siden David Finchers ‘The Social Network’ har det været på mode at forvandle de store tech-succesers (og fiaskoers) dramatiske start til godt fiktionsdrama, fra ‘Steve Jobs’ til ‘Super Pumped: The Battle for Uber’ og ‘The Dropout’.

Nu vil Sverige også være med, og den kommende Netflix-serie ‘The Playlist’ fortæller således historien om Spotify. Traileren er netop landet, og den indikerer et tech-drama efter alle kunstens regler:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien følger Spotify-grundlægger Daniel Ek og hans forsøg på at revolutionere en industri på et tidspunkt, hvor musikstreaming var associeret med ulovlig deling.

Bag serien står Per-Olav Sørensen, der tidligere blandt andet har lavet ‘Quicksand – størst af alt’ for Netflix. Edvin Endre fra ‘Vikings’ spiller Daniel Ek.

‘The Playlist’ består af seks afsnit og får premiere 13. oktober. Og hvornår kommer den store danske startup-serie, tænker du måske? Jo, vi får jo ‘Carmen Curlers’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af