Morten Hee Andersen vil revolutionere skønhedsindustrien i første teaser til DR’s store søndagssatsning

Morten Hee Andersen vil revolutionere skønhedsindustrien i første teaser til DR’s store søndagssatsning
Morten Hee Andersen og Rosalinde Mynster i 'Carmen Curlers'. (Foto: Tine Harden/DR)

Efter et kaotisk 2021 for DR Drama er det i år, at public service-højborgen skal præsentere de samlende danske serieoplevelser, som kan konkurrere med de internationale streamingtjenester.

Vi har allerede fået rebootet af ‘Borgen’ og senere på efter¨året kommer den ventede tredje sæson af Lars von Triers ‘Riget’. Men begge disse serier er skabt i samarbejde med henholdsvis Netflix og Viaplay, så det er med egenproduktionen ‘Carmen Curlers’, at DR for alvor skal vise sit værd.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Periodedramaet om titlens Carmen Curlers – den danske hårkrølle-metode, der blev et stort internationalt hit i 1960’erne – har netop fået sin første teaser.

Her ser vi Morten Hee Andersens hovedkarakter Axel, løst baseret på virkelighedens Arne Bybjerg, få den geniale idé at revolutionere skønhedsindustrien med den særlige krølleteknik. Vejen til succes ser dog ud til at være fyldt med bump, når elektronikken driller under en stor fremvisning.

Hee Andersen flankeres af skuespillere som Maria Rossing (‘Sneengle’), Lars Ranthe, Rosalinde Mynster, Mille Lehfeldt, Christian Tafdrup, Fanny Bornedal, Nicolai Jørgensen, Signe Egholm Olsen og Carla Philip Røder.

‘Carmen Curlers’ er skrevet af Mette Heeno (‘Sneengle’, ‘Bedre skilt end aldrig’), mens instruktør Natasha Arthy (’Fighter’) konceptuerer serien. Og DR har allerede lovet, at historien vil blive fortalt over flere sæsoner.

Der er premiere på DR og DRTV til efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af