’Squid Game’-skaber vil have Leonardo DiCaprio med i seriens tredje sæson

’Squid Game’-skaber vil have Leonardo DiCaprio med i seriens tredje sæson
Leonardo DiCaprio. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Det koreanske overlevelsesdrama ’Squid Game’ var en af de helt store vindere ved dette års Emmy-uddeling, da serien kunne prale af at tage hele seks statuetter med hjem baseret på 14 nomineringer.

Derfor er der ikke noget at sige til, at skaber Hwang Dong-hyuk, oven på seriens enorme succes, drømmer om at bringe nogle af de helt store Hollywood-stjerner ind i sit ’Battle Royale’-inspirerede univers.

Og især én stjerne har han set sig lun på – nemlig Leonardo DiCaprio.

»Leonardo DiCaprio sagde, at han var stor fan af ’Squid Game’ så måske, hvis der er tid til det, eller omstændighederne tillader det, kan vi spørge ham, om han vil være med i legene«, fortæller Hwang under en pressekonference i Seoul ifølge Variety.

’Squid Game’ er blevet fornyet med anden sæson, som kommer til at foregå i Sydkorea, og der er sågar planer om en tredje, hvor Hwang Dong-hyuk håber på at kunne give serien et mere internationalt fokus.

»Korea har altid sit fokus rettet mod et globalt marked, når vi skaber de her ting. Jeg synes, vi skaber indhold af høj kvalitet grundet den enorme konkurrence i det koreanske samfund, og af den grund er K-content elsket af folk verden over«, lød det fra instruktøren ved samme lejlighed.

Leonardo DiCaprio har ikke selv kommenteret muligheden om at medvirke i ’Squid Game’, men ifølge Hwang kan den 47-årige Oscar-vinder sagtens spille en koldblodig morder i den koreanske serie.

DiCaprio medvirker i Martin Scorseses ’Killers of the Flower Moon’, som forventes at få sin verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes i 2023. Det vides endnu ikke, hvornår filmen får dansk biografpremiere.

Det vides endnu heller ikke, hvornår anden sæson af ’Squid Game’ får premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af