Jeremy Strong kalder viral portrætartikel »et ret gennemført tillidsbrud«

Jeremy Strong kalder viral portrætartikel »et ret gennemført tillidsbrud«
Jeremy Strong i 'Succession'.

For de fleste stjerner er det et æresmærke at blive profileret i The New Yorker.

For ’Succession’-stjernen Jeremy Strong endte en stort anlagt portrætartikel i det prestigefyldte magasin tilbage i december 2021 dog med at gå viralt af helt andre grunde, end Emmy-vinderen havde ønsket sig.

Det var nemlig den amerikanske skuespillers intense forhold til sit arbejde som skuespiller og dertilhørende temmelig vilde method acting-tendenser, der gik viralt.

I et interview med Vanity Fair udtaler Strong nu, at han opfattede New Yorker-journalisten Michael Schulmans arbejde som »et ret gennemført misbrug af hans tillid«, der i sidste ende »sagde mere om personen, der skrev det og deres opfattelse, hvilket er en valid opfattelse, end det gjorde om, hvem jeg føler jeg er, og hvad jeg går op i«.

Portrættet bar da også navnet ‘On ’Succesion’, Jeremy Strong Doesn’t Get the Joke’ med henvisning til, at skuespilleren blandt andet udtalte, at han tager sin seriekarakter Kendall Roy »lige så seriøst som mit liv« og i højere grad ser ’Succession’ som den russiske tragedie-mester Tjekhov end en mørk komedieserie.

Derudover berettede artiklen blandt andet om, at Jeremy Strong, under optagelserne til det historiske drama ’The Trial of the Chicago 7’, bad stuntkoordinatoren om at blive udsat for ægte tåregas, hvilket instruktør Aaron Sorkin dog ikke kunne tillade.

Strong kommenterede på New Yorker-portrættet til Vanity Fair i forbindelse med weekendens Telluride filmfestival, hvor han promoverede James Grays kommende autobiografiske film ’Armageddon Time’. Her spiller han instruktørens far.

Den latterliggørelse, Strong oplevede i kølvandet på udtalelserne i portrættet, har dog ikke rykket på hans arbejdsmetoder. I Vanity Fair-interviewet forsvarer han at gå langt for sine roller:

»(…) Jeg føler altid, at jeg muligvis vil gøre mig selv stort gigantisk fucking til grin – med James’ film, med showet (‘Armageddon Time’ og ’Succession’ red.). Det er prisen for at gøre et godt stykke arbejde, der indebærer risiko og at sætte sig selv på spil«.

Jeremy Strong er på nuværende tidspunkt i gang med at optage fjerde sæson af ‘Succession’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af