‘The Favourite’-instruktør Yorgos Lanthimos har to film på vej med det samme stjernebesatte cast

‘The Favourite’-instruktør Yorgos Lanthimos har to film på vej med det samme stjernebesatte cast
Emma Stone. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Yorgos Lanthimos er kendt for sine absurde og ofte hårrejsende film heriblandt ‘The Killing of a Sacred Deer’ og den dystopiske ‘The Lobster’.

Især siden den græske instruktør gik over til at lave engelsksprogede film, har han generet stor opmærksomhed og hæder på den internationale filmscene med hele tre Oscar-nomineringer.

Lanthimos’ næste spillefilm efter periodedramaet ’The Favourite’ i 2018, ’Poor Things’, er en nyfortolkning af den klassiske Frankenstein-historie med Emma Stone på rollelisten.

Selvom ‘Poor Things’ ikke engang har fået en officiel premieredato endnu, kan de tætte samarbejdspartnere hos Searchlight Pictures dog allerede melde ud, at den 49-årige athener har endnu en film på vej. Det rapporterer Deadline.

Her er tale om filmen, der går under titlen ’AND’, og som kommer til at have Emma Stone, Margaret Qualley og Willem Dafoe på rollelisten, der alle også medvirker i den kommende ’Poor Things’.

Det bliver det tredje samarbejde mellem Lanthimos og Stone, der udover ‘Poor Things’ også medvirkede i ‘The Favourite’ og kortfilmen ‘Bleat’.

På rollelisten finder man også Jesse Plemons, der blev nomineret til en Oscar for sin rolle i Jane Campions revisionistiske western ‘The Power of the Dog’.

Det vides endnu ikke hvornår ‘Poor Things’ og ‘AND’ får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af