90’er-serien ‘Frasier’ vender tilbage med Kelsey Grammer i front

90’er-serien ‘Frasier’ vender tilbage med Kelsey Grammer i front

Den 67-årige skuespiller Kelsey Grammer tænder sin gamle mikrofon og vender tilbage på skærmen som den populære psykoterapeut og radiovært Dr. Frasier Crane. 

En genoplivning af den populære Seattle-serie har længe været på tale, men nu er det officielt bekræftet, at serien har fået grønt lys hos Paramount+.  

Den nye version af ‘Frasier’ kommer til at fokusere på titelkarakterens nye liv, efter han forlader Seattle i forlængelse af den oprindelige series finaleafsnit. Serien kommer til at være på 10 afsnit.

Den oprindelige serie løb over 11 sæsoner mellem 1993 og 2004. Udover hovedrolleindehaveren Grammer bliver størstedelen af seriens faste rollebesætning skiftet ud. Der er dog lagt i ovnen til, at flere af de klassiske karakterer vender tilbage i gæsteroller. 

Manuskriptet bliver skrevet af Chris Harris, der har været manuskriptforfatter på ‘How I Met Your Mother’ og Joe Cristalli (‘Life in Pieces’). Kelsey Grammer er desuden executive producer på serien. 

Grammer har udtalt til CBS, at manuskriptet til første afsnit er i slutstadiet, hvorefter optagelserne er sat til at starte i denne måned. 

I sin tid var ‘Frasier’ en spinoff-serie til den populære ‘Sams Bar’. Derudover var serien tidens mest Emmy-vindende serie med i alt 37 priser og fem i træk for ‘Outstanding Comedy Series’. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af