Bill Murray anklages for horribel adfærd som ‘Saturday Night Live’-vært – smed barneskuespiller i skraldespanden

Bill Murray anklages for horribel adfærd som ‘Saturday Night Live’-vært – smed barneskuespiller i skraldespanden
Bill Murray. (Foto: Evan Agostini/Getty Images)

Anklagerne mod Bill Murray begynder at hobe sig op.

Tidligere på måneden udtalte Geena Davis sig om skuespillerens upassende adfærd over for hende på 90’er-filmen ’Quick Change’.

Murray blev også for nyligt anklaget for upassende adfærd under optagelserne til Aziz Ansaris nye film ’Being Mortal’ – en anklage, som var alvorlig nok til at sætte optagelserne på pause, så filmstudiet kunne undersøge sagen.

Kort tid efter kom det frem, at han angiveligt skulle have betalt et forlig på 100.000 dollars til et »meget yngre« kvindeligt medlem af filmens crew.

Men det stopper ikke her.

Det er nu kommet frem, at Bill Murray, skulle have opført sig horribelt over for de nye castmedlemmer på Saturday Night Live, de gange han vendte tilbage som gæstevært på det kendte underholdningsprogram fem gange mellem 1981-1999. Murray var selv en del af ‘SNL’-castet i tre sæsoner mellem 1977-1980.

Forfatter og komiker Rob Schneider fortalte i ’The Jim Norton & Sam Roberts Show’, at Murray »hadede« de nye spillere, og at han gik efter nogle bestemte – heriblandt Chris Farley og Adam Sandler.

Komedieskuespiller Seth Green har i en Youtube-video fortalt om en ubehagelig episode med skuespilleren, da han selv var 9 og Bill Murray var i sine tidlige tredivere. Green skulle spille et barn i en sketch og sad backstage og så tv.

Green fortæller i videoen: »Murray så mig sidde på armlænet af hans stol og lavede et stort nummer ud af, at jeg sad på hans plads. Og jeg var sådan, ’Det her er absurd. Jeg sidder på armlænet af den her sofa. Den er så lang den her sofa. Vær sød af eff off’. Og han var sådan, ’Det er min stol’«.

Derefter fortæller den 48-årige skuespiller, at Murray samlede ham op i anklerne og hang ham over en skraldespand, hvor han skulle have sagt, »Skrald hører til i skraldespanden«. Green fortæller, at han skreg og svingede med armene – og havde »fuld kontakt med hans nosser« i den position han var i. Murray tabte ham til sidst ned i skraldespanden, så den væltede.

»Jeg var forfærdet. Jeg løb væk, gemte mig under et bord i mit omklædningsrum og græd bare«, fortæller Seth Green.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af