Dansk talent tilslutter sig ‘Dune’-universet

Dansk talent tilslutter sig ‘Dune’-universet
Sarah-Sofie Boussnina i 'Knightfall'. (Foto: PR)

‘Dune’-universet vokser sig større og større.

Tidligere på måneden blev hovedrollerne til den kommende serie ‘Dune: Sisterhood’ afsløret, og nu er HBO Max klar med annonceringen af yderligere fem skuespillere på rollelisten. Det skriver Deadline.

Heriblandt finder man danske Sarah-Sofie Boussnina, der debuterede i ‘Lærkevej’ i 2009 og siden har medvirket i film og serier som ‘Fasandræberne’, ‘Broen’ og ‘1864’.

Boussnina skal spille den unge Prinsesse Ynez i ‘Dune: Sisterhood’, der udspiller sig 10.000 år inden handlingen i ‘Dune’ og omhandler etableringen af Bene Gesserit-sekten. Den uafhængige Ynez kæmper med at forlige sig med ansvaret om en dag at skulle overtage tronen, lyder det ifølge Deadline.

Boussnina får selskab på rollelisten af Shalom Brune-Franklin (‘The Tourist’), Faoileann Cunningham (‘The Northman’), Aoife Hinds (‘Normal People’) and Chloe Lea (‘Foundation’).

Boussnina har i de seneste år arbejdet en del i Hollywood med roller i blandt andet ‘Knightfall’, ‘Mary Magdalene’ med Rooney Mara og Joaquin Phoenix samt sci-fi-filmen ‘The Colony’.

Hendes andre kommende projekter tæller blandt andet en rolle i Terrence Malicks imødesete ‘The Way of the Wind’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af