Den store krig er nær i den episke trailer til sidste sæson ‘His Dark Materials’

Den store krig er nær i den episke trailer til sidste sæson ‘His Dark Materials’
James McAvoy i 'His Dark Materials'. (Foto: HBO Max)

Jack Thorne har med ‘His Dark Materials’ skabt en af de mest karismatiske fantasyserier i nyere tid.

Nu vender serien snart tilbage med sin tredje og sidste sæson, der er en filmatisering af sidste roman i Philip Pullmans bedst-sælgende trilogi.

Første trailer til sæsonen er netop landet, og den sætter en stor kulmination i vente, når Lord Asriels kamp mod The Authority bryder ud i lys lue. Samtidig må Lyra og Will gøre deres for at redde verden fra undergang med assistance fra Ruth Wilsons herligt tvetydige Miss Coulter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden to år siden, at seriens anden sæson løb over skærmen til store anmelderroser. Soundvenues anmelder Morten Kildebæk kvitterede med fem stjerner og roste serien for sit gennemført flotte og underholdende fantasyunivers.

I tredje sæson kan vi se frem til gensyn med Dafne Keen som profetibarnet Lyra, Amir Wilson som Will, fremragende Ruth Wilson som Miss Coulter, James McAvoy som Lord Asriel og Lin-Manuel Miranda som Lee Scoresby.

‘His Dark Materials’ sæson tre får premiere på HBO Max 5. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af