George R.R. Martin fortæller, hvor mange sæsoner ‘House of the Dragon’ bør vare – og storroser skuespiller

George R.R. Martin fortæller, hvor mange sæsoner ‘House of the Dragon’ bør vare – og storroser skuespiller
'House of the Dragon'. (Foto: 'House of the Dragon'.)

‘House of the Dragon’ har i løbet af otte afsnit dækket mere end 20 år af begivenhederne i George R.R. Martins kildemateriale ‘Fire & Dragon’. Så hvor mange sæsoner bør serien egentlig løbe over?

I et nyt blogindlæg fortæller Martin, at han håber, at serien fortsætter i samme tempo over i alt fire sæsoner.

»Der er kun så og så mange minutter i en episode (flere på HBO end på nogen anden kanal, jeg en gang har skrevet for), og kun så mange episoder i en sæson. Hvis ‘House of the Dragon’ havde 13 afsnit per sæson, kunne vi måske have vist alle de ting, vi var nødt til at ‘tidshoppe’ over’. Så ville vi dog have risikeret at få klager over, at serien var for langsom og at der ikke skete noget«, skriver Martin og fortsætter:

»Som det ser ud nu, er jeg begejstret for, at vi stadig har 10 timer hver sæson til at fortælle vores historie. Det kommer til at tage fire fulde sæsoner af 10 afsnit hver at yde retfærdighed til Dance of the Dragons (Targaryen-borgerkrigen, red.) fra start til slut«.

Martin brugte også anledningen til at storrose Paddy Considine, der over otte afsnit har portrætteret Kong Viserys og hvis kraftpræstation kulminerede tidligere på ugen.

»Den karakter, han skabte i serien (sammen med Ryan, Sara, Ti og resten af vores forfattere) er meget mere kraftfuld, tragisk og helstøbt end min egen version i ‘Fire & Blood’. Jeg er halvvejs fristet til at gå tilbage og omskrive hele historien om hans regeringstid. Paddy fortjener en Emmy alene for denne episode (‘Lord of the Tides’, red.). Hvis han ikke får en, er der ingen retfærdighed til«.

‘House of the Dragon’ kan ses på HBO Max. Læs vores reaktion på ugens afsnit her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af