Henry Cavill forlader ‘The Witcher’ efter sæson 3 – afløser er fundet

Henry Cavill forlader ‘The Witcher’ efter sæson 3 – afløser er fundet
Henry Cavil som 'The Witcher'. (Foto: Netflix)

Få dage efter annonceringen af, at Henry Cavill vender tilbage som Superman hos DC, kan skuespilleren nu meddele, at han samtidig vinker farvel til en anden stor franchiserolle.

Cavill er nemlig fortid i Netlix-flagskibet ‘The Witcher’, hvor han har indtaget titelrollen som Geralt af Rivia. Han afløses af Liam Hemsworth, der overtager rollen fra sæson fire.

Cavill vil således kunne ses i rollen for sidste gang i den kommende sæson tre, der allerede er optaget, og som forventes at få premiere på Netflix næste sommer.

Nyheden om Cavills exit blev delt på seriens sociale medie-konti, dog uden en egentlig forklaring på, hvorfor skuespilleren forlader skuden.

Noget kunne dog tyde på, at hans i forvejen travle program, har gjort det svært at klemme sæson fire og fem ind, da de efter sigende skulle optages lige efter hinanden.

I en pressemeddelelse udtaler Cavill: »Min rejse som Geralt af Rivia har været fyldt med monstre og eventyr, men desværre lægger jeg nu min medaljon og mine sværd på hylden i sæson fire. I mit sted vil fantastiske Mr. Liam Hemsworth overtage tøjlerne som den Hvide Ulv. Som med de bedste literære karakterer, giver jeg faklen videre med ærbødighed for den tid, jeg fik lov til at gestalte Geralt, og med entusiasme over at se Liam gribe denne fascinerende og nuancerede mand an«.

Rollen er noget af et skridt op for Liam Hemsworth, der ikke har haft en stor blockbusterrolle siden den fejlslåede ‘Independence Day: Resurgence’ fra 2016.

‘The Witcher’ sæson tre får premiere på Netflix næste sommer. Derudover arbejder streamingtjenesten også på en spinoffserie med Michelle Yeoh.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af