Hvad er Matthew Perrys problem med Keanu Reeves? ‘Friends’-stjernen beklager uheldig kommentar

Hvad er Matthew Perrys problem med Keanu Reeves? ‘Friends’-stjernen beklager uheldig kommentar
Matthew Perry i 2016. (Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

I Matthew Perrys kommende selvbiografi ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ fortæller skuespilleren om sit livs mørkeste stunder. Heriblandt om et altomfattende misbrug af alkohol og opioider, der nær kostede ham livet.

Samtidig er det er ikke ualmindeligt, at udsnit fra stjerners selvbiografier til tider kan bringe dem i småvanskeligheder. For eksempel i form af uheldige kommentarer om kollegaer, de i virkeligheden hævder at synes godt om.

I et udsnit fra Perrys selvbiografi kommer ‘Friends’-stjernen nemlig med en bitter kommentar om Keanu Reeves. Og der er angiveligt flere af dem i løbet af bogen, meddeler Deadline.

»Hvordan kan det være, at originale tænkere som River Phoenix og Heath Ledger dør, men Keanu Reeves stadig går i blandt os?«, står der i udsnittet, som kunne læses i The New York Post.

River Phoenix, storebror til Joaquin Phoenix, døde af en overdosis af kokain og heroin, en såkaldt speedball, i en alder af 23 år i 1993. Fem år forinden medvirkede han og Matthew Perry sammen i filmen ‘A Night in the Life of Jimmy Reardon’, hvor de to blev venner.

Keanu Reeves havde selv et tæt forhold til den afdøde skuespiller og anså ham som værende en af sine bedste venner. Reeves og Phoenix optrådte sammen i ‘My Own Private Idaho’ i 1991.

»River var en smuk mand både indeni og udenpå og åbenbart for smuk til den her verden. Det lader altid til at være de mest talentfulde som går bort«, skriver Perry yderligere.

Sidenhen har Matthew Perry undskyldt for sine kommentarer efter Deadline kontaktede hans repræsentanter.

»Jeg er faktisk en stor fan af Keanu«, fortalte han. »Jeg valgte bare et tilfældigt navn, min fejl. Jeg undskylder. Jeg skulle have valgt mit eget navn i stedet«.

Tilfældigt eller ej må man indrømme, at det er en mærkværdig udtalelse fra den 53-årige skuespiller.

‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ udgives 1. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af