Inger Støjberg afslører sin yndlingsfilm

Inger Støjberg afslører sin yndlingsfilm
'Love Actually'.

I september løftede statsminister Mette Frederiksen sløret for sin yndlingsfilm – relativt overraskende den første ‘Rambo’-film, ‘First Blood’.

Nu har en anden af valgkampens toppolitikere, Inger Støjberg, så afsløret, hvilken film hun har allermest kær. Og det er måske også et lidt uventet valg: Nemlig ‘Love Actually’.

I et interview, BT har lavet med Støjberg på TikTok, bliver hun spurgt til sin yndlingsfilm, og hendes svar lyder: »Min yndlingsfilm … det er jo nok sådan noget ‘Love Actually’«, siger hun med et stort og nærmest lidt skamfuldt smil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@b.t.dk

Er der noget mellem Inger Støjberg og Karaten Hønge??#dkpol #fv22 #ingerstøjberg

♬ original sound – B.T. – altid med dig

Hun uddyber ikke selv, hvorfor hun synes, Richard Curtis’ nyklassiske julefilm fra 2003 er så god, men man kan da i hvert fald konkludere, at den hårdføre Danmarksdemokraterne-formand afslører en blød side. Ensemblefortællingen om parforhold og kærlighed i december i London er således lidt af en tårevrider.

Samtidig er det en film, der de seneste år har oplevet en del backlash for sine, ifølge kritikerne, reaktionære budskaber, hvor det blandt andet fremstilles som cute, når Hugh Grants premierminister flirter med sin sekretær, når Colin Firth savler over sin lækre udenlandske hushjælp, som han ikke kan forstå et ord af, og når Andrew Lincoln har lavet en pænt stalker-agtig video med sin bedste vens hustru (Keira Knightley) fra deres bryllup.

Støjberg er som bekendt erklæret antiwoke, og den profil passer ‘Love Actually’ ganske glimrende til.

Vi håber at høre fra Alex Vanopslagh (‘There Will Be Blood’?), Søren Pape Poulsen (‘Catch Me If You Can’?) og Mai Villadsen (‘Stalins død’?).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af