James Corden bandlyst fra kendt New York-restaurant

James Corden bandlyst fra kendt New York-restaurant
James Corden. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

»James Corden er en enormt begavet komiker, men en lille idiotisk mand«.

Sådan lød det fra New York-restauratør Keith McNally, der på sin Instagram langede ud efter den 44-årige brite og talkshow-vært, som nu havde opført sig forfærdeligt for sidste gang i en hans restauranter.

Hændelsen fandt sted på restauranten Balthazar i New York, hvor Corden angiveligt skulle have brokket sig over servicen. Og det var bestemt ikke første gang, at det var sket, skrev McNally i samme Instagram-opslag, hvor han listede to tilfælde, der fik ham til at tage den endelige beslutning.

Tilbage i juni havde James Corden opdaget et hår i sin hovedret og havde vist det til en manager, »G.«, på Balthazar, som var meget undskyldende.

»Corden opførte sig ekstremt grimt over for G.«, skrev McNally.

»Corden sagde: ’Giv os endnu en omgang drinks med det samme. Og betal også lige for de alle de drinks, vi har fået indtil videre. Så skriver jeg ikke nogle grimme anmeldelser på yelp eller sådan noget’«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Keith McNally nævnte så en nylig hændelse, som fandt sted 9. oktober, hvor James Cordens kone havde bestilt en omelet med gruyère-ost og salat. Her informerede Corden så tjeneren om, at noget af æggehviden var blevet blandet med æggeblommen. Efter at have undskyldt og lavet retten om, blev omeletten i anden omgang serveret med pomfritter i stedet for salat ved en fejl.

Og så blev det tilsyneladende for meget for Corden.

»Det var her, hvor James Corden begyndte at råbe af tjeneren som en galning: ’Du kan ikke finde ud af dit arbejde! Du kan ikke finde ud af dit arbejde! Måske burde jeg tage ud i køkkenet og lave omeletten selv!’«.

Udover at have kaldt Corden for en »lille idiotisk mand«, skrev McNally også, at han samtidig havde været den groveste kunde mod hans tjenere, siden han åbnede restauranten for 25 år siden.

»Det er ikke så tit jeg 86’er (smider ud, red.) en kunde, så i dag 86’ede jeg Corden«.

Efterfølgende har McNally modtaget en undskyldning fra Corden, hvorefter han har budt ham velkommen på restauranten igen i fremtiden. Det melder restauratørens seneste Instagram-post:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af