Keanu Reeves forlader seriemorder-projekt produceret af Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio

Keanu Reeves forlader seriemorder-projekt produceret af Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio
Keanu Reeves. (Foto: Jeff Kravitz/Getty Images)

I godt 12 år har Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio arbejdet på at filmatisere den historiske nonfiction-roman ’The Devil in the White City’.

Planerne for projektet har ændret sig op til flere gange med hensyn til hovedrolleindehaver, instruktør og format.

Tilbage i 2010 opkøbte DiCaprio rettighederne til Erik Larsons roman med en spillefilm i tankerne og skulle oprindeligt selv have spillet hovedrollen, mens Scorsese skulle have instrueret den.

Siden hen blev spillefilmen til en serie og Leonardo DiCaprio og Scorsese producer-makkerpar, mens Keanu Reeves overtog hovedrollen.

Projektet har dog ikke set sine sidste ændringer, da det forleden kunne berettes af Variety, at Reeves nu er sprunget fra, hvilket efterlader tvivl om, hvem der så skal træde i hans sted.

Årsagen til den 58-åriges exit er ikke blevet offentligtgjort, men med to ‘John Wick’-film på vej samt en filmatisering af hans tegneserie ‘BRZRKR’ og en ny opfølger til kultklassikeren ‘Constantine’, har skuespilleren masser på programmet.

’The Devil in the White City’ bliver instrueret af Todd Field, som er aktuel med den Oscar-hypede ‘Tár’. Hans første spillefilm i 16 år.

Serieskaberne beskriver ’The Devil in the White City som »den tryllebindende og skræmmende historie om to mænd, der hver legemliggør amerikansk opfindsomhed i begyndelsen af det 20. århundrede«.

Historien følger seriemorderen Dr. H. H. Holmes, som byggede et murder castle, hvor han forførte, torturerede og dræbte unge kvinder samt arkitekten Daniel H. Burnham, hvis skæbner forbindes i 1890’ernes Chicago.

Det vides endnu ikke hvor ‘The Devil in the White City’ får premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af