Netflix bekræfter, at Prinsesse Dianas fatale bilulykke ikke vil blive vist i ’The Crown’

Netflix bekræfter, at Prinsesse Dianas fatale bilulykke ikke vil blive vist i ’The Crown’
Elizabeth Debicki i 'The Crown' sæson fem. (Foto: Netflix)

Nu varer det ikke længe før femte sæson af den populære dramaserie ’The Crown’ har premiere.

Fortællingen om det britiske kongehus er nået til Dianas (Elizabeth Debicki) videre færd i den royale familie efter ungdomsårene, da den kommende sæson vil have fokus på den senere del af hendes ægteskab med Prins Charles.

I forbindelse med den nye sæson besvarer Netflix dog endelig et af de store spørgsmål. Hvad der sker, når virkelighedens ulykke indtræffer for Prinsesse Diana, der dog først bliver behandlet i sæson 6.

Det er kendt, at den enormt populære og vellidte prinsesse led en forfærdelig tragedie, da hun i 1997 døde i en bilulykke med sin romantiske partner, filmproducenten Dodi Fayed i Paris.

Ulykken er et følsomt emne at skulle behandle, og Netflix har udmeldt, at den efterfølgende sjette og sidste sæson af ’The Crown’ ikke kommer til at vise den i for mange detaljer.

En unavngiven kilde fra produktionsholdet har fortalt Deadline, at filmholdet »frygter« at skulle filme Dianas død. »Der er et minefelt af overfølsomhed forbundet med det«.

I stedet er det blevet besluttet, at man følger begivenhederne op til den skæbnesvangre ulykke, samt hvad der skete i kølvandet på den.

»Det er et opløb. Bilen forlader The Ritz efter midnat med paparazzier i hælene på den og så følgevirkningerne i form af den britiske ambassadør i Frankrig, som træder til med udlandsafdelingen og derefter ulykkens konstitutionelle eftervirkning«, fortæller kilden.

Ifølge Deadline vil serien vise Prins Charles (Dominic West) ankomme til Paris for at hente Dianas lig, mens Mohamed Al-Fayed, far til Dodi, bliver udsat for racistisk behandling af de franske myndigheder, når han skal hente sin søns kiste.

Femte sæson af ’The Crown’ får premiere 9. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af