En af filmhistoriens største zombieklassikere har opfølger på vej

En af filmhistoriens største zombieklassikere har opfølger på vej
'Night of the Living Dead'. (Foto: Pictorial Parade/Getty Images)

Zombie-genren blev i 1968 revolutioneret i form George A. Romeros ‘Night of the Living Dead’, hvor en horde af kødædende levende døde terroriserede en flok mennesker i Pittsburgh.

Sidenhen har et hav af instruktører stået i gæld til den afdøde instruktør, og det er ikke sikkert, at genren havde set ud, som den gør i dag, havde det ikke været for Romero.

Zombierne rejser sig igen fra graven, da der nu er nyt på vej i form af en opfølger til originalen, som skal instrueres af Nikyatu Jusu, som stod bag gyseren ‘Nanny’. Det melder Deadline.

»Den originale version af ‘Night of the Living Dead’ giver stadig så meget genlyd i dag«, sagde Jusu om Romeros seminale værk.

»Hver æra har den zombie, den har brug for, og lige nu afspejler zombien den måde, mennesker behandler hinanden på og viser, hvem der i sandhed er monsteret«.

Den nye ‘Night of the Living Dead’-film kommer til at være en udvidelse af den originale, og der er snak om, at den bliver lavet til et muligt franchise. Præcise plotdetaljer er stadig bag lås og slå, men det vides, at manuskriptet skal skrives af LaToya Morgan, som også arbejdede på ‘The Walking Dead’.

»’Night of the Living Dead er en af gysergenrens store hjørnesten. Jeg er mere end spændt på at lege i den sandkasse som George Romero byggede, og jeg er ekstatisk over at hæve indsatsen og skubbe konvolutten med den her nye, spændende historie«, udtalte Morgan.

Projektet bliver skabt i partnerskab med George A. Romeros Village Roadshow Pictures.

Hvornår den nye zombie-opfølger får premiere vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af