Se Adam Drivers forvandling til racerlegenden Enzo Ferrari i Michael Manns kommende portrætfilm ’Ferrari’

Se Adam Drivers forvandling til racerlegenden Enzo Ferrari i Michael Manns kommende portrætfilm ’Ferrari’
Adam Driver som Enzo Ferrari i 'Ferrari'. (Foto: Lorenzo Sisti)

I mange år har det været en stor drøm for Michael Mann at filmatisere racerlegenden Enzo Ferraris liv, men det har ikke just været lige ud af landevejen for mesteren af kriminalfilm.

Efter James Mangold kom med en snedig overhaling indenom med sin Oscarnominerede ’Ford v Ferrari’ i 2019, blev der sået tvivl om, hvorvidt Manns Ferrari-projekt helt blev skrottet.

Men tværtimod.

Nu har producerne bag ’Ferrari’, som titlen bliver, nemlig afsløret de første billeder fra filmen, som har Adam Driver i hovedrollen som den ikoniske racerkører og entreprenør.

‘Ferrari’. (Foto: Lorenzo Sisti)

’Ferrari’ bliver den første spillefilm fra den 79-årige instruktør siden 2015’s ’Blackhat’ med Chris Hemsworth, som var et gevaldigt flop rent økonomisk og samtidig modtog blandet kritik i pressen.

Michael Manns nye projekt har et aldeles stærkt hold både foran og bag kameraet, og det kan vise sig at være en afgørende faktor i at bringe hans karriere tilbage på rette spor.

Udover Adam Driver finder man også navne som Penélope Cruz og Patrick Dempsey på rollelisten, mens den Oscarvindene fotograf bag ’Mank’, Erik Messerschmidt, også er med på holdet. Danske Niels Juul, der blandt andet har produceret for Martin Scorsese, er med til at producere ’Ferrari’.

Filmen er skudt on location i Italien og starter in medias res, 10 år efter Enzo Ferrari og hans kone Laura (Penélope Cruz) har startet bilfirmaet og befinder sig i en økonomisk krise.

Det vides endnu ikke, hvornår ’Ferrari’ får premiere, men inden da kan man opleve Adam Driver i Noah Baumbach’s ‘White Noise’, som får premiere 8. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af