Se Barry Keoghans mystiske The Riddler-audition, som skaffede ham en helt anden rolle i ‘The Batman’

Se Barry Keoghans mystiske The Riddler-audition, som skaffede ham en helt anden rolle i ‘The Batman’
Barry Keoghan. (Foto: Arturo Holmes/FilmMagic)

Det er allerede mere end et halvt år siden, at Matt Reeves’ ‘The Batman’ havde premiere herhjemme.

En af filmens absolut mest opsigtsvækkende scener kom i dens ellevte time, da sløret blev løftet for en ny Joker spillet af Barry Keoghan.

Selv om den irske skuespiller kun var på skærmen i et kort øjeblik, var det bestemt et mindeværdigt et. Men til at starte med var det faktisk ikke den mest ikoniske skurk fra Batman-universet, Keoghan havde i kikkerten.

Nu er den 29-årige dubliners auditionbånd nemlig blevet offentliggjort. Hvor det altså er rollen som The Riddler, han aflægger prøve til, som endte med at gå til Paul Dano.

I videoen, som blev sendt uopfordret af Barry Keoghan, spankulerer han rundt i bowlerhat, stok og seler i en truende facon – og mens man godt kan se ham i The Riddler-rollen, fik det producerne til at tænke på en helt anden rolle. En rolle som Keoghan slet ikke anede var på højkant, som Batmans vittigt ondskabsfulde nemesis.

Det vides endnu ikke, hvornår Matt Reeves’ næste Batman-film får premiere, men indtil videre kan man opleve Barry Keoghan i Martin McDonaghs ‘The Banshees of Inisherin’, som får biografpremiere den 26. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af