Afdøde Anne Heche sagsøgt for to millioner dollars på grund af fatal bilulykke

Afdøde Anne Heche sagsøgt for to millioner dollars på grund af fatal bilulykke
Anne Heche i 2015. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

I august kørte skuespiller Anne Heche ind i et hus i Mar Vista i Los Angeles med sin bil, og hun døde en uge efter af sine kvæstelser på hospitalet, efter familien besluttede at slukke for hendes respirator.

Huset blev ifølge Los Angeles’ brandmyndigheder kraftigt beskadiget, og nu sagsøger kvinden, der boede i huset, ifølge People Magazine, Anne Heches dødsbo for »mindst to millioner dollars« for uagtsomhed, ejendomskrænkelse og forårsagelse af følelsesmæssig lidelse.

Kvinden, Lynne Mishele, lejede huset, og ifølge hendes advokat arbejdede hun hjemme, da Heches bil tørnede sammen med huset.

»Forenden af bilen stoppede utroligt nok lige før sagsøgeren (Mishele, red.) og hendes to kæledyr: to hunde ved navn Bree og Rueben og en skildpadde ved navn Marley«.

Ifølge søgsmålet er Mishele blevet »alvorligt traumatiseret«, foruden hjemløs, efter ulykken, og hun lider af søvnløshed, depression og angst, der har gjort det svært for hende at arbejde. Alle hendes personlige ejendomme, fra tøj til minder og forretningspapirer, blev ødelagt.

Det har været diskuteret, om Anne Heche var påvirket, da hun kørte bilen, og man kan forestille sig, at det er noget af det, der skal undersøges, når sagen skal for retten i Los Angeles.

Imens kan man se frem til, at Anne Heches posthume selvbiografi, ‘Call Me Anne’, ifølge Indiewire udkommer til januar.

Heche efterlod sig to sønner på 13 og 20 år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af