Britney Spears i chok over Millie Bobby Browns biopic-drømme – »Jeg er ikke død«

Britney Spears i chok over Millie Bobby Browns biopic-drømme – »Jeg er ikke død«

Millie Bobby Brown drømmer om at spille et ægte menneske. Et bestemt ægte menneske faktisk, og det er Britney Spears.

»Jeg vil gerne spille en rigtig person, og jeg tror, at for mig ville det være Britney Spears«, fortalte hun som gæst i The Drew Barrymore Show.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Barrymore og Bobby Brown delte deres tanker i et indslag på bagsædet af en bil i trafikken. Her fortalte den unge stjerne om at være tidligt i mediernes søgelys og spejle sig i Britney Spears’ historie.

»Jeg tror først og fremmest, hendes historie giver genlyd hos mig som en, der er vokset op i offentlighedens søgelys. At se hendes videoer og interviews med hende, da jeg var barn. Det er det samme med dig, jeg ser den måde, man søger efter ordene« fortalte ‘Stranger Things’-stjernen med henvisning til Barrymores fortid som barnestjerne og fortsatte:

»Jeg kender hende ikke, men når jeg ser billeder af hende, føler jeg, at jeg kunne fortælle hendes historie på den rigtige måde og kun hendes«.

Det er før blevet bemærket, at Millie Bobby Brown ligner popikonet. Derudover nævnte hun, at hun allerede havde vist, at hun kunne synge som stjernen i en videooptræden med ‘Stranger Things’-kollega og ven Noah Schnapp. Men da nyheden nåede Britney Spears, faldt den begejstrede biopic-idé dog ikke i god jord.

»Jeg hører om folk, der gerne vil lave film om mit liv… dude, jeg er ikke død!!!«, skrev Britney Spears på Instagram samme dag i et opslag, der med et billede af brune lukkede døre forholdt sig rimelig paranoidt til udtalelsen.

»Selvom det er tydeligt, de ville foretrække, jeg var død (…) Så må min familie låse deres døre nu«, skrev Spears mellem tanker om, at hun havde postet for meget på Instagram i denne uge.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af