Florence Pugh blev bedt om at tabe sig og ændre sit ansigt tidligt i karrieren – »Jeg følte, at jeg havde lavet en kæmpe fejl«

Florence Pugh blev bedt om at tabe sig og ændre sit ansigt tidligt i karrieren – »Jeg følte, at jeg havde lavet en kæmpe fejl«
Florence Pugh ved Venedig Film Festival 2022. (Foto: Stefania D'Alessandro/Getty Images)

Det er tæt på umuligt at se på den unge skuespiller Florence Pugh og tænke, at hun ikke er god eller smuk nok til Hollywood.

Det var om ikke andet tilfældet, da hun som 19-årig blev castet til en Fox-serie ved navn ‘Studio City’, hvor adskillige i produktionen bad hende ændre markant på sit udseende.

Den 26-årige brite fortæller om sin ambivalente førstegangsoplevelse med Hollywood i et interview The Telegraph via Indiewire:

»Jeg følte mig lykkelig og taknemmelig og kunne ikke tro, at jeg havde fået det her job helt i toppen af branchen«.

Florence Pugh havde forinden været med i den britiske tv-serie ‘The Falling’ og forventede ikke, at oplevelsen i Hollywood ville afvige så meget fra den produktion:

»Jeg troede filmbranchen ville være ligesom ‘The Falling’, men så var det faktisk sådan her branchens top så ud, og jeg følte, at jeg havde lavet en kæmpe fejl«, fortæller hun. For mens de skød seriens pilot blev især hendes udseende ønsket ændret i forbindelse med rollen:

»Alle de ting de prøvede at ændre ved mig – om det var min vægt, mit udseende, formen på mit ansigt, formen på mine øjenbryn – det var bare på ingen måde, det jeg havde lyst til eller den branche, jeg gerne ville arbejde i«, fortæller Pugh videre.

Efterfølgende fik serien ikke grønt lys og gik derfor ikke i produktion og Pugh vendte nedslået tilbage til England.

Hun fortæller i interviewet, at hun var overbevist om, at hendes karriere var slut, hvilket dog ændrede sig da hun kort efter fik en hovedrolle i ‘Lady Macbeth’, som blev hendes store kritiske gennembrud.

Florence Pugh er aktuel med Netflix-dramaet ‘The Wonder’ senere på måneden og har siden brugt oplevelsen som benzin til at tro på sig selv:

»Jeg har holdt fast i det. Jeg tror det er alt for nemt for folk i denne branche at skubbe dig til højre og venstre. Og jeg var heldig nok til at opdage, da jeg var 19, hvilken slags kunstner jeg gerne ville være«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af