Harrison Ford og Helen Mirren går i krig i første fulde trailer til ‘Yellowstone’-prequel

Harrison Ford og Helen Mirren går i krig i første fulde trailer til ‘Yellowstone’-prequel
Harrison Ford i '1923'. (Foto: Paramount+)

Harrison Ford får sin første store serierolle i Taylor Sheridans ‘Yellowstone’-prequel ‘1923’, der netop har fået en ny actionpakket trailer.

Ford og Helen Mirren spiller Jacob og Cara Dutton, der kæmper for at bevare kontrollen over deres jord i Montana – samme sted, som ‘Yellowstone’ udspiller sig mange år senere.

Ifølge den officielle plotsynopsis skal parret overkomme udfordringer som pandemier, tørke, Den Store Depression og afslutningen på spiritusforbuddet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Yellowstone’ er blevet en af de mest populære serier på amerikansk flow-tv med over syv millioner ugentlige seere. Prequelserien ‘1883’ med Sam Elliot var ligeledes en stor succes, hvilket har gjort skaberen Taylor Sheridan til en af de mest efterspurgte skikkelser i Hollywood.

På rollelisten til ‘1923’ får Ford og Mirren selskab af blandt andre Jerome Flynn (‘Game of Thrones’), Timothy Dalton (‘Hot Fuzz’), James Badge Dale (‘The Departed’), Marley Shelton (‘Death Proof’) og Darren Mann (‘Animal Kingdom’).

Serien får premiere på SkyShowtime herhjemme næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af