‘Heartstopper’-skuespiller Kit Connor var tvunget til at springe ud på Twitter

‘Heartstopper’-skuespiller Kit Connor var tvunget til at springe ud på Twitter
Kit Connor i 'Heartstopper'. (Foto: Netflix)

‘Heartstopper’-skuespiller Kit Connor er sprunget ud som biseksuel på Twitter. Og det har ikke været af egen fri vilje.

Den 18-årige brite er sjældent aktiv på det sociale netværk, men så sig tvunget til at springe ud via et tweet, da han blev beskyldt for at queerbaite på internettet.

»Tilbage i et øjeblik. Jeg er biseksuel. Tillykke med at tvinge en 18-årig til at oute ham selv. Jeg tror, nogle af jer missede pointen med serien. Farvel«, skriver Kit Connor i sit tweet.

‘Heartstopper’ handler om den homoseksuelle skoledreng Charlie Spring (Joe Locke), som bliver forelsket i Connors rugbyspiller-karakter Nick, der ikke er sprunget ud officielt.

Mennesker i og omkring serien har siden Connors tweet vist deres støtte til skuespilleren.

»Jeg elsker dig Kit, og jeg er ked af, at det her har været så ulækkert hårdt for dig. Du er blevet behandlet uretfærdigt«, kommenterede Kizzy Edgell, som spiller karakteren Darcy i serien.

‘Heartstopper’ er baseret på onlinetegneserien, og den grafiske roman af samme navn, skabt af Alice Osman, som også kommenterede på Connors tweet:

»Jeg forstår virkelig ikke, hvordan folk kan se ‘Heartstopper’ og glædeligt bruge deres tid på at spekulere om seksualitet og dømme på baggrund af stereotyper. Jeg håber alle de mennesker er fucking flove over dem selv. Kit, du er fantastisk«.

‘Heartstopper’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af