Helena Bonham Carter langer ud efter Amber Heard – forsvarer Johnny Depp og J. K. Rowling

Helena Bonham Carter langer ud efter Amber Heard – forsvarer Johnny Depp og J. K. Rowling
Helena Bonham Carter. (Foto: Nicky J Sims/Getty Images)

Helena Bonham Carter har været ude og forsvare to af sine tidligere samarbejdspartnere i filmbranchen, nemlig Johnny Depp og J.K. Rowling.

I den sammenhæng langede hun ud efter Depps ekskone Amber Heard, hendes rolle i sagen om æreskrænkelse og kaldte hende en medløber på hele #MeToo-bølgen.

»Mit synspunkt er, at hun hoppede med på hele det pendul«, fortalte Carter i et interview med The Times UK.

»Det er problemet med de her ting – at folk hopper med på vognen, fordi det er en trend, og så kan de blive ansigtet på hele bølgen«.

Om Johnny Depps ståsted efter sagen, sagde den 59-årige skuespiller, at Depp nu var »fuldstændig renset«.

»Jeg tror han har det fint nu. Helt fint«, fortsatte hun og tilføjede, at han bestemt havde været gennem en del med retssagen.

Helena Bonham Carter gav tilmed sit besyv på cancel culture generelt:

»Bandlyser du et geni for deres seksuelle praksis? Der ville være millioner af mennesker, hvor, hvis du kiggede tæt nok på deres personlige liv, så ville du afskrive dem. Du kan ikke bandlyse folk. Jeg hader cancel culture. Det er blevet ret hysterisk, og der er en form for heksejagt og mangel på forståelse«.

Under samme interview forsvarede Helena Bonham Carter også J.K. Rowling og hendes transfobiske udtalelser. Rowling var som bekendt dybt involveret i ‘Harry Potter’-franchisens filmatisering, hvor Carter spillede heksen Bellatrix.

»Det er en forfærdelig omgang lort. Jeg føler, hun er blevet jaget. Hun har ret til sin holdning, især hvis hun har været udsat for misbrug. Alle bærer rundt på deres egen traumehistorik og danner deres egne holdninger fra det traume, og du bliver nødt til at respektere, hvor folk kommer fra og deres smerte«, sagde Carter og fortsatte:

»Alle behøver ikke at være enige om alt – det ville være vanvittigt og kedeligt. Hun mener det ikke på en aggressiv måde, hun siger bare noget baseret på hendes egen erfaring«.

Men det stoppede ikke der, da den engelske skuespiller også havde et par ord med på vejen til den yngre del af ‘Harry Potter’-castet – Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson der ifølge Carter bare var ude på at forsvare deres eget omdømme med deres afstandtagen i kølvandet på J.K. Rowlings transfobiske udtalelser.

»Personligt føler jeg, at de burde lade hende have hendes holdninger, men jeg føler også, at de er meget opsat på at beskytte deres egne fans og generation«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af