Inkarnerede fans er trætte af mængden af Marvel-indhold, viser undersøgelse

Inkarnerede fans er trætte af mængden af Marvel-indhold, viser undersøgelse
'Black Panther: Wakanda Forever'. (Foto: Marvel Studios)

Siden Disney opkøbte Marvel, har produktionen af indhold kørt på samlebåndsniveau med både serier og film, så det halve kunne være nok.

Et nyt studie viser, at selv superheltefranchisens dedikerede fans mener, at der bliver produceret svimlende meget indhold. Det melder The Wrap.

Målingen bliver udarbejdet af det amerikanske site Fandom, der løfter first-party-data fra deres velbesøgte platform, som har over 300 millioner brugere. Derudover består målingen også af et tværnationalt studie med 5.000 fans fra USA og Storbritannien.

Den nye undersøgelse viser, at over en tredjedel af Marvel-fanatikerne er trætte eller udmattede (»fatigued«, red.) af den tårnhøje produktion.

Men til trods for det høje procenttal på 36 kan Fandom samtidig konkludere, at Marvels biograffilm stadig tiltrækker en stor mængde publikummer. Så selv om fansene klager over for meget indhold, tager de stadig trofast i biografen for at se de nye udgivelser.

Til sammenligning mener kun 20 procent af de rivaliserende DC-fans, at deres foretrukne superhelteunivers producerer for meget.

Om det kan have noget med forskellen på kvalitet at gøre, kan man blot gisne om.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af