‘Wednesday’ slår rekorden for bedste åbningsuge på Netflix

‘Wednesday’ slår rekorden for bedste åbningsuge på Netflix
Jenna Ortega i 'Wednesday'. (Foto: Netflix)

Noget tyder på, at Netflix’ brugere har hungret efter et gensyn med Familien Addams.

Tim Burtons nye serie om den ikoniske, overnaturlige familie, ‘Wednesday’, har i hvert fald holdt mere end 50 millioner husstande klinet til skærmen i løbet af sin første uge på platformen. Det oplyser Netflix.

Fra seriens premiere 23. november og fire dage frem er ‘Wednesday’ blevet set svimlende 341,23 millioner timer på Netflix.

Dermed er ‘Wednesday’ den mest sete engelsksprogede serie på Netflix i løbet af dens første uge på platformen.

Den tidligere rekord blev holdt af fjerde sæson ‘Stranger Things’, der blev set 335 millioner timer i løbet af sin første uge på Netflix. Og det er selvsagt imponerende, at en splinterny serie formår at overgå en allerede etableret flagskibsserie fra dag ét.

‘Wednesday’ er i øjeblikket i top 10 på Netflix i 93 lande, hvoraf den i 83 lande ligger nummer et.

Noget tyder altså på, at serien måske kan vippe ‘Stranger Things’ sæson fire af pinden som den mest sete engelsksprogede serie nogensinde på Netflix. Det kræver, at den bliver set mere end 1,35 milliarder timer i løbet af sine første 28 dage på platformen, hvilket er den nuværende rekord inden for engelsksprogede serier.

Om ‘Wednesday’ kan rokke ved ‘Squid Game’s rekord på 1,65 milliarder sete timer i løbet af de første 28 dage på Netflix, er tvivlsomt. Da ‘Squid Game’ peakede på Netflix, blev den set 571 millioner timer i løbet af én uge.

Tidligere på året har Ryan Murphys serie om Jeffrey Dahmer imponeret med høje seertal. Den er i øjeblikket Netflix’ anden mest sete eneglsksprogede serie med 856 millioner timer i løbet af sine første 28 dage.

Hvis ‘Wednesday’s momentum fortsætter, ligner det dog en smal sag at overgå ‘Dahmer’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af