En bjørn tager kokain og går bersærk i den vilde trailer til ‘Cocaine Bear’

En bjørn tager kokain og går bersærk i den vilde trailer til ‘Cocaine Bear’
'Cocaine Bear'. (Foto: PR)

Filmen med næste års muligvis mest overgearede titel og præmis har fået en trailer, der gør den ære.

Elizabeth Banks’ ‘Cocaine Bear’ handler – som titlen antyder – om en bjørn, der ved et uheld spiser kilovis af kokain og går bersærk på en umage gruppe af politibetjente, narkohandlere, turister og teenagere i en skov i Georgia.

Skøre påfund ser der ud til at være nok af, når bjørnens kokainindtag nærmest giver den superkræfter. I traileren ser vi den blandt andet klatre op i et træ på rekordtid og overhale en ambulance i høj fart.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Cocaine Bear’ er løst baseret på en virkelig historie fra 1985, da en bjørn rent faktisk indtog en stor mængde kokain i en nationalpark i Georgia, hvor en tidligere narkobetjent smuglede narkotika.

På rollelisten finder man folk som Keri Russell (‘The Americans’), Margo Martindale (‘The Americans’), Alden Ehrenreich (‘Solo: A Star Wars Story’), O’Shea Jackson Jr. (‘Straight Outta Compton’) og Kristofer Hivju (‘Game of Thrones’). Afdøde Ray Liotta har en af sine sidste roller i filmen.

‘Cocaine Bear’ er instrueret af skuespiller Elizabeth Banks, der tidligere har stået bag ‘Charlie’s Angels’ og ‘Pitch Perfect 2’.

Der er dansk premiere 23. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af