James Cameron sender stikpille til ‘Stranger Things’ for at forklare stor ‘Avatar’-beslutning

James Cameron sender stikpille til ‘Stranger Things’ for at forklare stor ‘Avatar’-beslutning
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: 20th Century Studios)

James Camerons ‘Avatar’-opfølger, ‘The Way of Water’ har som bekendt fået biografpremiere her 13 år efter den originale film, men helt så længe kommer vi ikke til at skulle vente på treeren.

Cameron har nemlig optaget toeren og treeren på samme tid – ja, selv første akt af nummer 4 – selvom det er en gigantisk satsning rent kommercielt: Hvis ‘Way of Water’ floppede – hvilket det ikke umiddelbart tyder på – ville det være en hård omgang at sidde med endnu en opfølger til mange milliarder.

Men der var en særlig grund til, at den kompromisløse instruktør optog de to film samtidig: Nemlig de børn, der indtager nogle af fortællingens bærende roller, heriblandt Trinity Jo-Li Bliss og Jack Champion.

»Ellers får du – og jeg elsker ‘Stranger Things’ – men du får ‘Stranger Things’-effekten, hvor det er meningen, de stadig er i highschool, men de ligner, at de er 27«, siger han til Entertainment Weekly.

»Du ved, jeg elsker serien. Det er ok, det er suspension of disbelief. Vi kan lide karaktererne, men … du ved«.

James Cameron refererer selvfølgelig til det faktum, at der gik længe de seneste sæsoner, sæson 3 fra 2019 og sæson 4 fra i år. I mellemtiden er skuespillerne blevet så meget ældre, at det var umuligt ikke at bemærke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af