Joaquin Phoenix er et bange barn på første plakat til Ari Asters ventede film – med nyt navn

Joaquin Phoenix er et bange barn på første plakat til Ari Asters ventede film – med nyt navn

Der har længe været spænding omkring den kritikerroste gyserinstruktør Ari Asters næste projekt, der følger op på succeserne med ‘Hereditary’ og ‘Midsommar’. 

Indtil nu har titlen på Asters tredje projekt for indieselskabet A24 været ‘Disappointment Blvd’, ligesom hovedrolleindehaveren Joaquin Phoenix har været offentliggjort. I går blev filmens plakat offentliggjort med den nye titel ‘Beau Is Afraid, hvor man kan se en småuhyggeligt animeret børneversion af Joaquin Phoenix. 

Filmen er tidligere blevet beskrevet som et »intimt portræt, der spænder over årtier, af en af de mest succesfulde entreprenører gennem tiderne«, ligesom Aster har fortalt tilbage ved annonceringen af projektet i 2021, at han arbejdede på en fire timer lang »mareridtskomedie«, det skriver Indiewire. Dog har han også understreget i et interview med Indiewire, at der ville gå nogle år før han vendte tilbage til gysergenren. Men ved samme lejlighed gjorde han også klart, at traumer stadig vil spille en uundgåelig rolle. 

Ari Aster har før stået bag en kortfilm med titlen ‘Beau’, men hvorvidt den kommende film har forbindelse til den er uvist. Den handler til gengæld om en neurotisk midaldrende mand, der skal besøge sin mor, men bliver forsinket, da hans nøgler forsvinder fra døren og sætter gang i en kæde af uheld. 

‘Beau Is Afraid’ afsluttede allerede optagelser tilbage i 2021, men filmen står til at ramme biograferne i 2023. 

Udover Joaquin Phoenix i hovedrollen ses Nathan Lane (‘Only Murders in the Building’), Stephen McKinley Henderson (‘Fences’, ‘Lady Bird’), Patti LuPone (‘American Horror Story’), Amy Ryan (‘Gone Baby Gone’) og Parker Posey (‘Dazed and Confused’) på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af