Jonah Hill vil giftes med Eddie Murphys datter i første trailer til ny Netflix-komedie

Jonah Hill vil giftes med Eddie Murphys datter i første trailer til ny Netflix-komedie
Jonah Hill i 'You People'. (Foto: Netflix)

Jonah Hill kæmper en brav kamp for at vinde Eddie Murphys accept i første trailer til Kenya Barris’ kommende Netflix-komedie ‘You People’.

Filmen følger et par (Hill og Lauren London), der gerne vil giftes, men som må gøre sig uhyre umage for at få deres familier overbevist om beslutningen.

At dømme ud fra den første teaser, byder komedien på tåkrummende pinlige scenarier, når Hill skal overbevise sin sorte svigerfar om, at han virkelig hører til. Med referencer til Malcolm X og sort kultur, der ikke just falder i god jord hos Murphy.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘You People’ er Kenya Barris’ debutfilm som instruktør efter serien ‘Black-Ish’, der blev nomineret til fire Emmy-statuetter. Han har skrevet manuskriptet sammen med Hill.

På rollelisten ses Murphy og Nia Long som Londons forældre, mens Julia Louis-Dreyfus og David Duchovny spiller Hills ditto. Desuden medvirker Sam Jay, Elliott Gould, Molly Gordon, Rhea Perlman, Mike Epps, Alani La La Anthony og Bryan Greenberg.

Sidste måned var Jonah Hill aktuel med Netflix-dokumentaren ‘Stutz’, der omhandler hans kamp med sit mentale helbred, som blandt andet har fået ham til at trække sig fra offentligheden.

‘You People’ får premiere på Netflix 27. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af