Reese Witherspoon vender tilbage til ikonisk komedierolle

Reese Witherspoon vender tilbage til ikonisk komedierolle
Reese Witherspoon i 'Election'.

Der er en efterfølger til ‘Legally Blonde’ på vej med manuskript af Mindy Kaling, selvom der stadig er mange ubesvarede spørgsmål om, hvornår vi får den at se. Men nu er det også blevet annonceret, at Reese Witherspoon vender tilbage til en anden af sine gennembrudsroller.

Alexander Payne skriver og instruerer en efterfølger til den sorte komedie ‘Election’ fra 1999 med titlen ‘Tracy Flick Can’t Win’. 

‘Election’ handler om den overambitiøse og udspekulerede Tracy Flick, der driver sin lærer, spillet af Matthew Broderick, komplet til vanvid, så han begynder at obstruere hendes intense valgkamp for rollen som elevrådsformand.

Udover at vende tilbage til rollen som Tracy Flick producerer Reese Witherspoon også filmen. I efterfølgeren er Flick dog ikke blevet professionel politiker, men er vicerektor på en high school i New Jersey. Dog er hun stadig i en dyst om magten, da hun kæmper for at blive skolens øverste leder. Det får hendes fortid til at hjemsøge hende.

Der er ikke afsløret andre castmedlemmer end Witherspoon, så hvorvidt der bliver gensyn med Matthew Brodericks Jim er uvist. 

Fortsættelsen er baseret på en bog af samme navn, der er skrevet af Tom Perotta, som også skrev forlægget til ‘Election’. Filmens manuskript blev i sin tid Oscar-nomineret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af