Amy Poehler og Aubrey Plaza genforenet i underholdende ‘Parks and Recreations’-sketch hos ‘Saturday Night Live’

Amy Poehler og Aubrey Plaza genforenet i underholdende ‘Parks and Recreations’-sketch hos ‘Saturday Night Live’
Amy Poehler og Aubrey Plaza hos 'Saturday Night Live'.

For tiden er Aubrey Plaza i vælten efter succesrollen som den skeptiske advokat og rigmandskone Harper i anden sæson af ‘The White Lotus’.

Men da skuespilleren lørdag var vært for ‘Saturday Night Live’ blev der tid til at trække tråde tilbage til Plazas mest kendte rolle som April Ludgate i ‘Parks and Recreation’ sammen med Amy Poehlers legendariske chefkarakter Leslie Knope.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sketchen er Plazas Ludgate med i et tv-indslag, hvor hun med sit velkendte dead pan-vid skal opfordre folk til at arbejde indenfor lokalpolitik:

»Hvis du er ung skulle du få et job som skraldemand eller noget. Arbejd for vandafdelingen, du kan dræne et resevoir og finde alle ligene og sporene til mord. Bliv hundefanger, bare sig du ikke kunne finde nogle«.

April lykkes dog ikke med at svare på mange af interviewerens spørgsmål, før hun kaster bolden videre til sin evigt engagerede gamle chef, der står klar i kulissen.

Poehlers Knope bliver dog distraheret af ‘SNL’-studiets glamour i stedet for at hylde lokalindsatsen – især fordi hendes store helt Joe Biden har spillet en rolle i programmets intro.

Samtidig leverede Poehler en række callbacks til sin egen tid som del af ‘Saturday Night Live’, hvor hun var medvært på selvsamme nyhedssegment, der nu bliver ledt af Colin Jost.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af