Francis Ford Coppola og Adam Driver afviser kaos på megalomant filmprojekt

Francis Ford Coppola og Adam Driver afviser kaos på megalomant filmprojekt
Adam Driver. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Forleden rapporterede The Hollywood Reporter ud fra anonyme kilder, at optagelserne på ‘The Godfather’- og ‘Apocalypse Now’-instruktør Francis Ford Coppolas passionsprojekt ‘Megalopolis’ var endt i kaos.

Flere nøglemedarbejdere på filmholdet har sagt op, forlød det, heriblandt production designeren og den superviserende art director. I december fyrede Coppola desuden hele visual effects-holdet, og instruktøren har måttet udskifte højteknologiske løsninger med mere traditionel greenscreen til den effekttunge film.

Beretningen stillede spørgsmålstegn ved, om Coppola overhovedet ville kunne få filmen, der har Adam Driver i hovedrollen, i mål.

Men den version af begivenhederne afviser både Coppola og Driver nu fuldstændigt. Til Deadline slår instruktøren fast, at optagelserne både holder sig til tidsplanen og budgettet.

»Jeg er så glad for udtrykket, og at vi overholder tidsplanen. De her rapporter siger aldrig, hvem kilderne er. Til dem siger jeg bare, ha ha, vent og se. For det her er en smuk film, især fordi castet er så fantastisk«, siger han.

Adam Driver har sendt en udtalelse til Indiewire, hvor der blandt andet står:

»Alt godt her! Jeg ved ikke, hvilke optagelser du snakker om! Jeg genkender det ikke! Jeg har været på optagelser, der var kaotiske, og det her er langt fra det«.

»Det miljø, Francis skaber, er båret af fokus og inspiration. Lige nu går det frem efter tidsplanen, vi når det, vi skal, og helt ærligt er det en af de bedste oplevelser på filmoptagelser, jeg har haft«.

Adam Driver mener at kunne fastslå, at hans oplevelse også er den generelle på settet, og så tilføjer han, at ingen regnede med, at ‘Megalopolis’ ville være en konventionel film at lave, men at den eneste galskab, han har oplevet, er, at andre film ikke er lige så kreativt vilde og eksperimentelle.

Megapolis’, som handler om en arkitekt, der vil genbygge New York som et utopia efter en katastrofe.

Da ingen studier ville røre filmen, har Coppola hevet cirka 800 millioner kroner af sine egne penge op af lommen for at finansiere projektet, der har Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Jon Voight og Dustin Hoffman på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af