Hitserien ‘Cobra Kai’ lukker og slukker med sæson seks på Netflix – se teaseren

Hitserien ‘Cobra Kai’ lukker og slukker med sæson seks på Netflix – se teaseren
William Zabka og Ralph Macchio i 'Cobra Kai'. (Foto: Netflix)

Den sidste karateturnering nærmer sig i Netflix’ succesfulde videreførelse af ‘Karate Kid’-universet, ‘Cobra Kai’.

Streaminggiganten har netop annonceret, at serien er fornyet med en sjette og sidste sæson, der skal sætte punktum i sagaen om Daniel LaRusso og Johnny Lawrence.

I den anledning har Netflix delt en teaser af klip fra filmene og de tidligere sæsoner, der bygger op mod det helt store klimaks. Ifølge teaseren skal vi forberede os på »den største og ondeste sæson«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Cobra Kai’ har haft held med at videreføre historien om de to ‘Karate Kid’-ærkerivaler nu som midaldrende mænd og fortsat med Ralph Macchio og William Zabka fra de oprindelige film i hovedrollerne.

Serien havde først premiere på det hedengangne YouTube Premium i 2018 og blev siden opsnappet af Netflix.

Vores anmelder har konsekvent været begejstret for serien, der har formået at humanisere den oprindelige skurk, Johnny Lawrence, og undervejs udvikle forholdet mellem ham og LaRusso.

Sæson fem fik således fire stjerner og blev beskrevet som »usvigeligt underholdende selskab« båret af stærkt ensemble og masser af humor.

Premieredatoen for sæson seks er endnu ikke fastlagt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af