Prince Harry lånte Tom Hardys komplette ‘Mad Max’-kostume til Halloween-fest med Meghan Markle

Prince Harry lånte Tom Hardys komplette ‘Mad Max’-kostume til Halloween-fest med Meghan Markle

Der har været utroligt meget omtale af den engelske (eks)prins Harrys bog, der udstiller sit liv i det britiske kongehus råt for usødet.

Men den uden sammenligning mest interessante detalje kommer først op til overfladen nu: Nemlig at Prince Harry ringede til Tom Hardy for at låne dennes komplette kostume fra ‘Mad Max: Fury Road’, så han kunne være uigenkendelig til en Halloween-fest i Toronto.

Han skulle til festen i SoHo House sammen med sin kæreste, senere kone, Meghan Markle, og i bogen fortæller han ifølge The Independent:

»For at hjælpe med mit kostume vendte jeg mig mod en ven, skuespilleren Tom Hardy, før jeg tog afsted. Jeg ringede til ham for at spørge, om jeg måtte låne hans kostume fra ‘Mad Max’. ‘Det hele?’ Ja, tak, min ven. Hele dragten«.

Meghan Markle knækkede ifølge prinsen sammen af grin, da hun så det, og kostumet tjente sit formål.

»Det var sjovt. Og lidt skræmmende. Men det vigtigste var: Jeg var uigenkendelig«, skriver han – »ingen kiggede to gange på hendes dystopiske date.

Note to self: Det hjælper unægteligt at have forbindelserne i orden, når man skal gå all in til Halloween.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af