Stort anlagt film om Madonna har fået kniven

Stort anlagt film om Madonna har fået kniven
Madonna. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Den ikoniske popstjerne Madonna annoncerede i sidste uge, at hun ville rejse jorden rundt på en ny mega-turné kaldet The Celebration Tour. Koncerten i København blev hurtigt udsolgt, men hun har nu annonceret endnu en dato i byen.

Den store turné kan være en af faktorerne bag, at den planlagte film om hende ifølge The Hollywood Reporter nu er blevet skrottet.

Filmen skulle fortælle Madonnas egen version af sin karriere. Den 64-årige popdronning skulle således selv have skrevet og instrueret filmen, der havde Julia Garner som favorit til at blive hovedrolleindehaver.

Det kan være svært at få tid til både at turnere klodens arenaer og samtidig instruere en film, om end The Hollywood Reporter skriver, at Universal i forvejen var lunkne på projektet, der så ud til at blive mindst tre timer langt.

Det havde i forvejen været en kamp at få filmen i gang. Madonna selv var en del af castingprocessen og ville se de håbefulde skuespillere udføre udmattende koreografier i mange timer, da hun skulle vælge, hvem der skulle spille hende selv.

Det lykkedes desuden ikke at korte historien ned til en længde på under tre timer. Og efter at have overvejet at dele filmen op i to dele eller at gøre den til en miniserie giver Universal altså nu op.

Indtil videre må man altså nøjes med at få sit Madonna-fix live i Royal Arena til oktober på den tur, der, ligesom filmen var tiltænkt, skal være en fejring af Madonnas glorværdige, 40 år lange karriere.

Sangerens seneste udgivelse, ’Madame X’, var ikke populær hos Soundvenues anmelder, men der er rigeligt med hits at tage med til koncertscenen fra et katalog, der indeholder alt fra ’Material Girl’ til ’Like a Prayer’ og ’Hung Up’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af