Madonna skulle egentlig have kysset en helt tredje popstjerne ved ikonisk VMA-optræden

Madonna skulle egentlig have kysset en helt tredje popstjerne ved ikonisk VMA-optræden
Britney Spears og Madonna optræder til VMA i 2003. (Foto: Chris Polk/FilmMagic)

Det var et ikonisk øjeblik, da Madonna, Britney Spears og Christina Aguilera optrådte med ‘Hollywood’ til VMA-prisuddelingen i 2003.

Særligt det afsluttende øjeblik, hvor Madonna og Britney Spears kysser, og kameraet klipper til Spears’ ekskæreste Justin Timberlake blandt publikum, er gået over i historiebøgerne.

Nu fortæller Jennifer Lopez i et interview med E! News, at det faktisk var meningen, at hun skulle have optrådt sammen med Madonna og Spears. Men grundet en igangværende filmoptagelse i Canada var hun nødt til at melde afbud, hvorefter Aguilera tog over, fortæller Lopez.

»Jeg endte ikke med at gøre det, men ja, vi havde faktisk snakket om det. Jeg elsker Madonna. Jeg er en stor fan og har altid været det«, siger Lopez.

Madonnas kys med Aguilera endte ikke med at blive vist i den officielle tv-transmission, fordi tilrettelæggerne havde travlt med at klippe til Justin Timberlakes reaktion på det første kys – til stor utilfreds for de tre artister.

Jennifer Lopez udgiver sit første studiealbum i ni år ‘This Is Me… Now’ i løbet af 2023. Madonna har netop annonceret en stor turné, der blandt andet bringer hende forbi Danmark i efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af