Traileren til næste afsnit af ‘The Last of Us’ teaser to særdeles kendte ansigter

Traileren til næste afsnit af ‘The Last of Us’ teaser to særdeles kendte ansigter
Nick Offerman som Bill i 'The Last of Us'. (Foto: HBO/YouTube)

Når tredje afsnit af ‘The Last of Us’ lander i næste uge på HBO Max, bliver det med to bekendte ansigter i skøn forening.

Her træder både Nick Offerman, der brillerede særligt i ‘Parks and Recreation’, og Murray Bartlett, som strålede i første sæson af ‘The White Louts’, nemlig ind i den postapokalyptiske fortælling.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Offerman indtager rollen som Bill, en tilbagetrukket overlevelsestype, der i bedste MacGyver-stil bygger fælder og bruger sin snilde til at undgå fjendtlige trusler udefra – både mennesker og dem, der ikke længere er helt så menneskelige.

Bartlett spiller rollen som Frank, der på tilfældig vis finder vej til netop Bill, som ikke ligefrem byder den fremmede velkommen.

Har du været igennem spillet, som serien bygger på, vil du allerede vide, hvem de to er, og hvordan forholdet mellem dem udvikler sig (spoiler: det bliver ikke kun sjov og løjer) – hvis ellers serien holder sig til det oprindelige materiale.

Tredje afsnit af ‘The Last of Us’ rammer HBO Max mandag den 30. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af