‘Arrested Development’ står til at forsvinde fra Netflix om en måned

‘Arrested Development’ står til at forsvinde fra Netflix om en måned
David Cross og Jason Batemen i 'Arrested Development'. (Foto: PR)

Genser du ‘Arrested Development’ igen og igen på Netflix, eller har du endnu ikke fået kastet dig over serien? Så er der dårligt nyt.

Serien står nemlig til at udløbe på Netflix inden for den næste måned. Det skyldes, at streamingtjenestens kontrakt på serien udløber efter 10 år. Det skriver Variety.

‘Arrested Development’ var oprindeligt en Fox-serie fra 2003-2006, hvorefter serien blev aflyst. I 2013 genoplivede Netflix så serien, hvilket førte til yderligere to sæsoner med det oprindelige cast i front.

Serien er således en af Netflix’ første originale serier, da revival-sæsonen fik premiere samme år som ‘House of Cards’.

Hvis ‘Arrested Development’ forlader Netflix, vil det være første gang, at en originalserie forsvinder fra tjenesten. En lignende situation opstod sidste år, da ‘Lillyhammer’ – den første originalserie på Netflix – også stod til at udløbe. Den blev dog fornyet i sidste øjeblik.

Vi krydser fingre for, at noget lignende sker for ‘Arrested Development’. Ellers er det uvist, hvor man vil kunne se serien fremadrettet herhjemme.

Efter et ustabilt år med udsving på antallet af nye abonnenter, arbejder de globale streamingtjenester i øjeblikket på at spare penge, blandt andet ved at fjerne originalt indhold fra deres platforme.

Det så man blandt andet med HBO Max, der fjernede flagskibsserier som ‘Westworld’ for i stedet at leje dem ud til andre tjenester.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af